Adventure Menu Masové koule s basmati a rajskou omáčkou (hotová strava) 400g BEZ LEPKU

Kód: 8595648611234
Neohodnoceno
229 Kč 204,46 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Masové koule s basmati a rajskou omáčkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Adventure Menu Masové koule s basmati a rajskou omáčkou (hotová strava) 400g

Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího předního mletého masa jsme namixovali s rýží basmati a dochutili pouze petrželí. Pak již jen pepř a sůl a hotovo. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Věřte, že toto bude trhák, po kterém se utlučou hlavně vaše děti. Poměr masa a rýže basmati jsme zvolili takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážené jako celek, ale pokud si k němu uděláte těstoviny, získáte regulerní dvě porce pro vydatný oběd či večeři.

Složení:„masovo-rýžové koule (51%)(hovězí maso mleté(50%), rýže basmati(15%), voda, vejce, olej řepkový, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), sušená petržel, pepř), rajská omáčka (49%)(voda, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), cibule, kořenová zelenina (mrkev,celer, pastinák, petržel) rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cukr, citron, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), divoké koření.

1 balení – hmotnost 200 g +- 5% (z 300g syrového masa)

Informace pro alergiky: Alergeny: 9 – Celer,3 – vejce

Samoohřev můžete zakoupit zde

Energetická hodnota
540 kJ
Sacharidy
17.2 %
Proteiny
6.7 g
Tuky
4.7 g
 

Jídla AdventureMenu jsou připravována výhradně ruční prací z nejkvalitnějších tuzemských surovin. Díky jedinečné technologii neobsahují žádné konzervanty ani barviva a přitom si zachovají čerstvost a skvělou chuť až po dobu 3 let.

K výrobě jídel AdventureMenu je použita sterilizační technologie německé firmy KORIMAT. Čerstvě uvařená jídla jsou při stálé vysoké teplotě naplněna do jednotlivých bariérových sáčků. Ve speciálním zařízení jsou za působení vysokého tlaku na několik minut šokově zahřáta a následně prudce zchlazena. Tato unikátní technologie zajišťuje bezpečný a chutný výrobek bez potřeby použití jakýchkoliv konzervačních látek.

Tento způsob uchování potravin přináší v uplynulých desetiletích mnoho opomíjených výhod. Jídla uchovaná pomocí této metody si zachovávají svou vynikající a nezměněnou chuť po celou dobu a vyznačují se extrémní trvanlivostí.

Mezi další přednosti výrobků patří použití nejkvalitnějších obalových materiálů. Používané materiály se vyznačují extrémní odolností, která zaručuje i v nejnáročnějších podmínkách vysokou kvalitu jídel po dlouhou dobu.

Jídla AdventureMenu jsou vydatná, bez jakýchkoli chemických konzervantů, vyvážená, ale především chutná. To vše díky unikátnímu způsobu sterilace, který umožňuje vařit jídlo přirozeně bez použití chemie a díky kterému je jídlo i po 2 letech  chutné, jako byste ho právě uvařili. Všechna jídla jsou uvařená výhradně z nejkvalitnějších surovin. Je kladen velký důraz na absenci chemických přidaných látek, z toho důvodu jsou všechna jídla vařena tradičním způsobem.
Především na cestách je důležité, aby byla strava vydatná. Proto jsou jídla AdventureMenu složená tak, aby zaručeně zasytila a dodala potřebnou energii na další cestu.

Způsoby ohřevu

Jídla lze ohřívat buďto ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.

Nejjednodušším způsobem ohřevu jídel Adventure Menu je použití tzv. Samoohřevu, který vám jídlo ohřeje za pár minut bez potřeby vařiče, nádobí a teplé vody.

Samoohřev je speciální příslušenství k  jídlům, které vám dopřeje ten nejvýšší komfort na cestách. Je to speciální sáček, který vám sám ohřeje jídlo za pár minut, a to bez vařiče a nádobí.

Samoohřev funguje na principu chemické reakce mezi směsí oxidu vápenatého s hliníkovým práškem a vodou. Tato směs je umístěna ve speciálním propustném sáčku z netkané textílie, který zajistí propustnost vody ke směsi. Jakmile se voda dostane do sáčku, spustí se chemická reakce, která z oxidu vápenatého udělá hydroxid vápenatý. Tuto reakci provází vytvoření vysoké teploty (až 98°C) a vypařování přidané vody. Celá tato reakce se odehrává výhradně uvnitř ohřevné kapsle, tudíž není ohroženo zdraví uživatele a jelikož jídlo je neprodyšně uzavřené v bariérovém sáčku, nepřichází do kontaktu s žádnou z chemických látek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: